Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Zoekmachine optimalisatie / SEO

SEO en website promotie bieden u de mogelijkheid om uw website onder de aandacht te brengen van een zeer groot aantal klanten.

Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken naar een product of dienst gebruik van een zoekmachine op internet zoals Bing, Ask, Yahoo en vooral Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin op juiste wijze opgenomen wordt, en een zo hoog mogelijke positie krijgt.

Shinju Communications kan uw website optimaliseren voor alle zoekmachines (met nadruk op Google SEO) en uw website zo aanmelden dat u op een aantal zoektermen gegarandeerd* een top 10 notering krijgt.

 

 Voordelen Zoekmachine marketing:

  • Beter scoren in Google, Yahoo! en Bing
  • Meer omzet
  • Meer relevante bezoekers
  • Potentiële klanten vinden uw producten en/of diensten wanneer zij dat willen

 

Klanten waarbij Shinju Communications een dergelijke website promotie (en/of zoekmachine optimalisatie) uitvoerde, rapporteerde een enorme stijging van het aantal bezoekers op hun website én een toename van het daadwerkelijke aantal verkopen en klanten.

Vraag ook uw gratis website SEO scan aan.

 

Waarom SEO (zoekmachine optimalisatie)?

SEO (Search Engine Optimization) maakt uw website beter vindbaar in de natuurlijke zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit resulteert in meer en kwalitatief betere bezoekers op uw website. Uit onderzoek blijkt dat 100% van de zoekers de eerste drie links bekijkt terwijl slechts 20% de tiende link bekijkt. Goede vindbaarheid op de juiste zoekwoorden is dus essentieel voor het bereiken van uw doelgroep. Wat is SEO (zoekmachine optimalisatie)?

 

SEO bestaat uit een drietal deelgebieden:

  • Site techniek; in hoeverre is uw website makkelijk leesbaar voor zoekmachines?
  • Site inhoud; in hoeverre bevat uw op website de juiste zoekwoorden op de juiste plaatsen?
  • Inkomende links; wat is het aantal en kwaliteit van de inkomende links?

 

Wat kan Shinju Communications voor u betekenen?

Shinju Communiations biedt een aantal diensten op het gebied van SEO:

 

Ook hoger scoren met uw site in Google?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor optimalisatie van uw website binnen zoekmachines en website promotie? Neemt u dan contact met ons op.

Chat