Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Website laten maken

Een professionele website laten maken is van groot belang om het maximale uit internet te halen. In het ontwikkelproces zoeken we naar een optimale combinatie van uw product- en marktkennis en onze kennis op het gebied van internet. Dit resulteert in sites die doordacht zijn! Bij de bouw letten we in het bijzonder op gebruiksvriendelijkheid en een goede vindbaarheid in zoekmachines.

 

Ondersteuning nadat u uw website heeft laten bouwen

Een website ontwikkelen is geen project, maar een proces. Daarom bouwen we niet alleen uw website, maar ondersteunen wij u ook in alles wat er gedaan moet worden om de website te maken tot een succes. We doen dit bijvoorbeeld door u te adviseren hoe u uw website zo kunt inrichten dat deze bezoekers stimuleert om daadwerkelijk tot actie over te gaan. Resultaat? Meer aanvragen of bezoeken aan uw showroom.

 

Eenvoudig uw website beheren

We ontwikkelen websites op basis van ons eigen CMS. Ons CMS maakt het namelijk mogelijk om zelf uw site eenvoudig te beheren. Daarnaast is CMS modulair uitbreidbaar, zodat de website met alle benodigde functionaliteit kan worden uitgerust.

Ons CMS:

  • Eénvoudig door uzelf onderhouden kan worden
  • Is voorzien van de laatste technieken
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uw klanten én concurrenten versteld doet staan
  • En ook nog gevonden wordt door zoekmachines
  • Onbeperkt uitbreidbaar

 

 

Innovatie

Op technologisch gebied bouwt Shinju Communications uit volle overtuiging mee aan een 'intelligent internet'. Geheel conform de marktstandaard leveren wij maatwerk in innovatieve en stabiele CMS-systemen en andere oplossingen, desgewenst inclusief de vereiste webserver. Daarbij gaan we zelfs de meest complexe vraagstukken niet uit de weg.

 

Op zoek naar een website voor uw bedrijf?

Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of mail ons uw vragen:

Chat