Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Webhosting

Je website onderbrengen bij Shinju Communications heeft veel voordelen:

  • Dagelijkse backups
  • High tech Infrastructuur / datacenter
  • SLA
  • 100% uptime
  • Optimale veiligheid
  • Uitstekende service

 

Infrastructuur

Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur in verschillende data centra. Behalve de interne redundantie van een server (alle componenten zijn dubbel uitgevoerd) hebben wij ook meerdere reserveservers klaar voor gebruik. De manier waarop ons serverpark is ingericht, voldoet aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Kies je voor Shinju Communications dan kies je dus topkwaliteit webhosting! De servers kunnen prestatiekrachten op drukke momenten waarborgen doordat ze niet volledig gevuld worden. Ter beveiliging van uitval zijn er groupswitches gekoppeld over het netwerk. Alle netwerkcomponenten zijn dubbel uitgevoerd en kunnen gebruik maken van backup routes voor het behoud van connectiviteit.

 

Beveiliging

Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. We nodigen regelmatig experts uit om het netwerk te controleren op veiligheid en mogelijke verbeteringen. Daarnaast zorgen we voor dagelijkse back-ups, maken we gebruik van geavanceerde firewalls en monitoren we ons netwerk 24 uur per dag.

 

SLA

Shinju Communications heeft gemiddeld 100% uptime. Ons netwerk wordt gemonitord met sms services. Zodra er iets opvallends gebeurt, ontvangen wij hierover een sms waarna wij direct handelen. De meeste gevallen enkele minuten.

 

Op zoek naar kwaliteit webhosting voor uw site?

Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of mail ons uw vragen:

Chat