Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Webdesign

Logo & Huisstijl

Het is van belang dat uw huisstijl en logo ontwerp herkenbaar zijn, eenduidig en passend bij uw onderneming is; Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet hem goed bij blijven!

Logo & Huisstijl ontwerp

 

Brochures

Uw bedrijfs- en product brochure. Naast online promotie blijft gedrukte media met brochures en leaflets nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren én te interesseren in uw bedrijf en uw producten. Wij ontwerpen graag uw product brochure, corporate brochure, promotionele brochure, etc. ect. Design, content en ontwerp van brochures moeten representatief zijn voor uw bedrijf en product.

Bedrijfs- en product brochure

 

Advertenties

Een aansprekende en pakkende advertentie ontwerp werkt! Shinju Communications bedenkt en realiseert uw advertenties. Door goed combinerende ontwerpen en pakkende advertentie teksten zorgen wij ervoor dat uw advertentie in het oog springt, gelezen wordt en tot actie leidt.

Advertentie ontwerp

 

Reclame & Merkidentiteit

Een merk is sterk als het voor de klant één ultieme reden bevat om het te gebruiken. Dit heet de merkbelofte. Deze vloeit voor uit de merkidentiteit. Een sterk merk verhoogt de waarde van je product. Het verlengt de levenscyclus en de winstgevendheid en het maakt campagnes effectiever. De merkidentiteit is niet zomaar een imago dat je bijstuurt op basis van wat de doelgroep verlangt. Natuurlijk moet hij klantgericht zijn, maar net zo belangrijk zijn je eigen overtuigingen en waarden. Dat maakt het merk authentiek.

Reclame & Merkidentiteit

Chat