Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Web & E-commerce

Website

Een professionele website is van groot belang om het maximale uit internet te halen. In het ontwikkelproces zoeken we naar een optimale combinatie van uw product- en marktkennis en onze kennis op het gebied van internet. Dit resulteert in sites die doordacht zijn! Bij de bouw letten we in het bijzonder op gebruiksvriendelijkheid en een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Website laten maken

 

Webwinkel

Boek betere verkoopresultaten en blijf uw concurrentie voor door als bedrijf of starter een online webwinkel te beginnen. Webwinkels worden steeds populairder (en belangrijker voor uw bedrijfsvoering) en er komen steeds meer online winkels bij. Ook uit onderzoek is bewezen dat consumenten en bedrijven steeds vaker hun inkopen via een online webwinkel doen.

Webwinkel beginnen

 

Content Management Systeem

Ons CMS biedt meer dan alleen de meest voor de hand liggende functionaliteiten.Om uw website optimaal te kunnen beheren hebben wij het ons eigen CMS ontwikkeld. We hebben verschillende modules gemaakt die we voor u kunnen implementeren in uw website. Door de vele keus en grote variatie zal uw website de beheerbaarheid hebben die bij uw doelstellingen past. Tevens biedt ons CMS de mogelijkheden om optimaal vindbaar te zijn in Google.

SEO CMS

 

Website optimalisatie

U bent wellicht niet tevreden met de uitstraling van uw website, omdat u deze pagina bezoekt. Shinju Communications kan een ergonomisch onderzoek verrichten op uw website. Voor website optimalisatie testen wij uw website op een aantal factoren namelijk: overzichtelijkheid, gebruiksgemak, functionaliteit en uitstraling.

Website optimaliseren

Chat