Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

VPS

Een Windows VPS server heeft een aantal belangrijke pluspunten. Windows is een gerenommeerd merk op computergebied. Een wereldmerk die zich ook op de VPS systemen richt. Zo profiteert u direct van de kennis die Windows al jarenlang heeft opgedaan in deze markt. De prijs van een Windows VPS server is bijzonder gunstig. VPS servers kunnen worden geschaald in de omvang die u graag ziet. Als u besluit dat het aantal servers moet worden uitgebreid, kunt u dit zelf direct uitbreiden. Linux VPS ook mogelijk.

 

Redundante hardware en netwerk

Internetbureau Shinju Communications staat 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zowel per e-mail, telefoon en zelfs per online chat. Shinju Communications lost uw probleem zo snel mogelijk op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met al uw vragen.

De kwaliteit van onze producten vinden wij van essentieel belang. Onze netwerken zijn daarom dubbel uitgevoerd. Mocht er een storing optreden binnen een netwerk, worden de werkzaamheden op het andere netwerk voortgezet. Als u gaat voor Shinju Communications dan kiest u voor topkwaliteit!

 

Op zoek naar een VPS?

Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of mail ons uw vragen. Wij zullen u vragen beantwoorden en luisteren naar u wensen en dan een oplossing op maat aanbieden:

Chat