Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Huidige pagina niet gevonden

Oeps, deze pagina is verwijderd of verhuisd. Excuses voor het ongemak!

Hieronder een overzicht van onze Producten & Diensten.

 

Producten & Diensten

Web & E-commerce

Website

Een professionele website is van groot belang om het maximale uit internet te halen. In het ontwikkelproces zoeken we naar een optimale combinatie van uw product- en marktkennis en onze kennis op het gebied van internet. Dit resulteert in sites die doordacht zijn! Bij de bouw letten we in het bijzonder op gebruiksvriendelijkheid en een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Website laten maken

 

Webwinkel

Boek betere verkoopresultaten en blijf uw concurrentie voor door als bedrijf of starter een online webwinkel te beginnen. Webwinkels worden steeds populairder (en belangrijker voor uw bedrijfsvoering) en er komen steeds meer online winkels bij. Ook uit onderzoek is bewezen dat consumenten en bedrijven steeds vaker hun inkopen via een online webwinkel doen.

Webwinkel beginnen

 

Content Management Systeem

Ons CMS biedt meer dan alleen de meest voor de hand liggende functionaliteiten.Om uw website optimaal te kunnen beheren hebben wij het ons eigen CMS ontwikkeld. We hebben verschillende modules gemaakt die we voor u kunnen implementeren in uw website. Door de vele keus en grote variatie zal uw website de beheerbaarheid hebben die bij uw doelstellingen past. Tevens biedt ons CMS de mogelijkheden om optimaal vindbaar te zijn in Google.

 SEO CMS

 

Website optimalisatie

U bent wellicht niet tevreden met de uitstraling van uw website, omdat u deze pagina bezoekt. Shinju Communications kan een ergonomisch onderzoek verrichten op uw website. Voor website optimalisatie testen wij uw website op een aantal factoren namelijk: overzichtelijkheid, gebruiksgemak, functionaliteit en uitstraling.

Website optimaliseren

 

 

Webdesign

Logo & Huisstijl

Het is van belang dat uw huisstijl en logo ontwerp herkenbaar zijn, eenduidig en passend bij uw onderneming is; Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet hem goed bij blijven!

Logo & Huisstijl ontwerp

 

Brochures

Uw bedrijfs- en product brochure. Naast online promotie blijft gedrukte media met brochures en leaflets nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren én te interesseren in uw bedrijf en uw producten. Wij ontwerpen graag uw product brochure, corporate brochure, promotionele brochure, etc. ect. Design, content en ontwerp van brochures moeten representatief zijn voor uw bedrijf en product.

Bedrijfs- en product brochure

 

Advertenties

Een aansprekende en pakkende advertentie ontwerp werkt! Shinju Communications bedenkt en realiseert uw advertenties. Door goed combinerende ontwerpen en pakkende advertentie teksten zorgen wij ervoor dat uw advertentie in het oog springt, gelezen wordt en tot actie leidt.

Advertentie ontwerp

 

Reclame & Merkidentiteit

Een merk is sterk als het voor de klant één ultieme reden bevat om het te gebruiken. Dit heet de merkbelofte. Deze vloeit voor uit de merkidentiteit. Een sterk merk verhoogt de waarde van je product. Het verlengt de levenscyclus en de winstgevendheid en het maakt campagnes effectiever. De merkidentiteit is niet zomaar een imago dat je bijstuurt op basis van wat de doelgroep verlangt. Natuurlijk moet hij klantgericht zijn, maar net zo belangrijk zijn je eigen overtuigingen en waarden. Dat maakt het merk authentiek.

Reclame & Merkidentiteit

 

 

Online Marketing

Social Media Marketing

Binnen online marketing spelen Social Media een steeds belangrijkere rol. Dit betekent voor u dat het tijd is om hier middels Social Media marketing uw voordeel mee te doen. Shinju Communications heeft veel ervaring op het gebied van Social Media en kan u daarom goed helpen bij het kiezen van de juiste marketing strategie.

Social Media Marketing

 

Zoekmachine optimalisatie / SEO

Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken naar een product of dienst gebruik van een zoekmachine op internet zoals Bing, Ask, Yahoo en vooral Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin op juiste wijze opgenomen wordt, en een zo hoog mogelijke positie krijgt.

Shinju Communications kan uw website optimaliseren voor alle zoekmachines (met nadruk op Google SEO) en uw website zo aanmelden dat u op een aantal zoektermen gegarandeerd* een top 10 notering krijgt.

Zoemachine optimalisatie

 

E-mail marketing

E-mail Marketing is, mits op de juiste manier ingezet, een van de meest krachtige tools om relaties mee te behouden en omzet te verhogen. Voor sommige bedrijven kan email marketing de sleutel tot online succes zijn.

E-mail Marketing

 

Content creatie

Zonder content / vulling is uw nieuwe of huidige webpagina natuurlijk nergens. Shinju Communications biedt u graag hulp bij het professioneel vullen van uw webpagina.

Of het gaat om het schrijven van teksten of het doelgericht maken / zoeken van passende afbeeldingen, Shinju Communications verzorgt de content creatie graag van A-tot-Z voor u.

Content creatie

 

 

Hosting

Webhosting

Op zoek naar kwaliteit webhosting voor uw site? Shinju Communications heeft gemiddeld 100% uptime. Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur in verschillende data centra.

Kwaliteit Webhosting

 

Hosted Exchange

Met Hosted Exchange van Shinju Communications kunt u professioneel e-mails versturen en ontvangen, onderweg, of op de zaak. U en uw medewerkers kunnen moeiteloos mappen,bestanden,taken,kalender's en contacten met elkaar delen. Shinju Communications neemt het beheer en de beveiliging van uw zakelijke e-mailomgeving volledig uit handen.

Zakelijke E-mail

 

Hosted online werkomgeving

Een online werkomgeving en helpt om efficienter te werken, tijd te besparen en interne communicatie te verbeteren. Samen documenten delen en communiceren met betrokkenen zowel besloten als publiek. Waar en met wie je maar wilt.

Hosted online werkomgeving

 

Online backup

Online backup voor servers biedt u de mogelijkheid om bedrijfskritische data veilig te stellen via een beveiligde verbinding naar een beveiligde locatie. U herstelt zeer snel en eenvoudig data via online back-up, indien dataverlies optreedt door calamiteiten als brand, waterschade, virussen of defecte hardware.

Online backup voor servers

 

VPS

De prijs van een Windows VPS server is bijzonder gunstig. VPS servers kunnen worden geschaald in de omvang die u graag ziet. Als u besluit dat het aantal servers moet worden uitgebreid, kunt u dit zelf direct uitbreiden. Linux VPS ook mogelijk.

VPS

Chat