Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Online Marketing

Social Media Marketing

Binnen online marketing spelen Social Media een steeds belangrijkere rol. Dit betekent voor u dat het tijd is om hier middels Social Media marketing uw voordeel mee te doen. Shinju Communications heeft veel ervaring op het gebied van Social Media en kan u daarom goed helpen bij het kiezen van de juiste marketing strategie.

Social Media Marketing

 

Zoekmachine optimalisatie / SEO

Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken naar een product of dienst gebruik van een zoekmachine op internet zoals Bing, Ask, Yahoo en vooral Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin op juiste wijze opgenomen wordt, en een zo hoog mogelijke positie krijgt.

Shinju Communications kan uw website optimaliseren voor alle zoekmachines (met nadruk op Google SEO) en uw website zo aanmelden dat u op een aantal zoektermen gegarandeerd* een top 10 notering krijgt.

Zoemachine optimalisatie

 

E-mail marketing

E-mail Marketing is, mits op de juiste manier ingezet, een van de meest krachtige tools om relaties mee te behouden en omzet te verhogen. Voor sommige bedrijven kan email marketing de sleutel tot online succes zijn.

E-mail Marketing

 

Content creatie

Zonder content / vulling is uw nieuwe of huidige webpagina natuurlijk nergens. Shinju Communications biedt u graag hulp bij het professioneel vullen van uw webpagina.

Of het gaat om het schrijven van teksten of het doelgericht maken / zoeken van passende afbeeldingen, Shinju Communications verzorgt de content creatie graag van A-tot-Z voor u.

Content creatie

Chat