Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Hosting

Webhosting

Op zoek naar kwaliteit webhosting voor uw site? Shinju Communications heeft gemiddeld 100% uptime. Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur in verschillende data centra.

Kwaliteit Webhosting

 

Hosted Exchange

Met Hosted Exchange van Shinju Communications kunt u professioneel e-mails versturen en ontvangen, onderweg, of op de zaak. U en uw medewerkers kunnen moeiteloos mappen,bestanden,taken,kalenders en contacten met elkaar delen. Shinju Communications neemt het beheer en de beveiliging van uw zakelijke e-mailomgeving volledig uit handen.

Zakelijke E-mail

 

Online backup

Online backup voor servers biedt u de mogelijkheid om bedrijfskritische data veilig te stellen via een beveiligde verbinding naar een beveiligde locatie. U herstelt zeer snel en eenvoudig data via online back-up, indien dataverlies optreedt door calamiteiten als brand, waterschade, virussen of defecte hardware.

Online backup voor servers

 

Hosted online werkomgeving

Een online werkomgeving en helpt om efficienter te werken, tijd te besparen en interne communicatie te verbeteren. Samen documenten delen en communiceren met betrokkenen zowel besloten als publiek. Waar en met wie je maar wilt.

Hosted online werkomgeving

 

VPS

De prijs van een Windows VPS server is bijzonder gunstig. VPS servers kunnen worden geschaald in de omvang die u graag ziet. Als u besluit dat het aantal servers moet worden uitgebreid, kunt u dit zelf direct uitbreiden. Linux VPS ook mogelijk.

VPS

Chat