Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Content Management Systeem

Ons CMS biedt meer dan alleen de meest voor de hand liggende functionaliteiten.Om uw website optimaal te kunnen beheren hebben wij het ons eigen CMS ontwikkeld. We hebben verschillende modules gemaakt die we voor u kunnen implementeren in uw website. Door de vele keus en grote variatie zal uw website de beheerbaarheid hebben die bij uw doelstellingen past. Tevens biedt ons CMS de mogelijkheden om optimaal vindbaar te zijn in Google en zijn alle content / menu's zeer gemakkelijk aan te passen. U kunt zelf bepalen wat u waar op de pagina / per pagina wilt hebben staan.

 

SEO / Zoekvriendelijk

Vindbaarheid in zoekmachines is een must voor bijna alle websites. Ons CMS is ontwikkeld om optimaal vindbaar te zijn in zoekmachines. Hierbij wordt niet slechts gefocust op uw homepage, maar wordt er ook voor gezorgd dat vervolgpagina's goed vindbaar zijn, zoals producten. Hierdoor is uw website op een groot aantal verschillende zoektermen goed vindbaar.


Snel en betrouwbaar

Wij hebben alles in huis om uw website te maken tot een succes! Zo kunnen we u ondersteunen bij het schrijven van teksten die scoren. We kunnen u adviseren in het selecteren van de juiste zoektermen om vindbaar op te willen zijn. Of we kunnen uw website periodiek checken op mogelijke verbeteringen, zodat het resultaat van uw website doorgroeit. Zo haalt u met Internetbureau Shinju Communications een partner in huis die met u meebouwt aan het maximale resultaat met internet!


Onbeperkt uitbreiden

Doordat ons CMS in vormgeving en techniek van elkaar gescheiden zijn, legt het CMS geen beperkingen op aan de vormgeving van uw website. Zo kunt u zich in de vormgeving focussen op de bezoeker!

 

Het beste CMS voor uw site?

Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of mail ons uw vragen:

Chat