Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Blog

Bij Shinju Communications geloven wij in het delen van kennis
over onze projecten en nieuwe technologieën.

Blog zoeken

Website aanmelden bij Google

U wilt uw website aanmelden bij Google maar weet niet hoe, Shinju Communications helpt u op weg inclusief volledige configuratie.

De professionele Websites die wij leveren aan onze klanten zijn voorzien van diverse koppelingen met de zoekmachines waaronder o.a. Google. Bijv. als u een wijzigingen aanbrengt op de website word dit direct door gegeven aan de zoekmachines die direct de nieuwe content, of gewijzigde content ophalen.

Allereerst moet u zich afvragen of u de site zelf wilt aanmelden bij Google of dat u wilt dat Google de site zelf oppikt. Dit gebeurd namelijk automatisch op het moment dat Google links naar uw website vindt op het internet. Dus maakt u een melding op Facebook of Twitter van uw website dan zullen de spiders Google de site ook gaan bezoeken en op die manier indexeren. Sommige SEO’ers zijn van mening dat dit de beste manier is. Shinju Communications zegt dat het niet zoveel uitmaakt maar wel langer kan duren als je wacht tot Google zelf de site indexeert. Mocht je voor de automatische opname in de zoekmachines kiezen dan kun je bij de linkbuilding tips lezen hoe je links op het internet naar jouw pagina krijgt zodat jouw website wordt geïndexeerd.

Mocht je de site zelf willen aanmelden bij Google dan kan dat het makkelijkste via deze link Google aanmelden Hier kun je de URL aanmelden van jouw website. Op het moment dat je het formulier hebt ingevuld zal Google snel spiders naar jouw website sturen zodat deze de site kunnen indexeren in de zoekresultaten. Desondanks kan het nog enkele weken duren voordat jouw website te vinden is in de zoekresultaten, Google wil alleen website weergeven die zij kan vertrouwen en als een site nieuw is dan wordt dat lastig voor Google. Zorg dus voor backlinks vanaf Google trusted websites om zo snel en goed mogelijk geïndexeerd te worden.

Ook kan het handig zijn om uw website aan te melden bij Google maps. Een maps vermelding wordt vaak weergegeven in de organische zoekresultaten als men zoekt op een bepaald zoekwoord + een woonplaats. Heeft uw bedrijf een fysiek adres waar klanten u kunnen bezoeken dan kan het erg interessant zijn om uw vermelding toe te voegen op Google maps. U kunt hier uw bedrijf toevoegen Google Maps.

 

Website aanmelden bij zoekmachines

Als je de website meteen aan wilt melden bij meerdere zoekmachines dan kun je hier terecht voor Yahoo en hier voor Bing, dit zijn de grootste zoekmachines. Laat de rest de website zelf vinden door middel van goede linkbuilding.

Print Post E-mail Post
Geralateerde Posts
0 reacties
Laatste reacties
Heidi Huim
Heidi Huim zei op 27 Sep 2012 15:20:19: "Ik werk veel al met blogs die over mijn si..." op Checklist Link Building 2012
Shinju.nl
Shinju.nl zei op 27 Sep 2012 13:44:33: "@2 Ja hoor Johan dat is zowel altijd mogel..." op Semantisch web
Johan zei op 25 Sep 2012 17:10:37: "Een website semantisch laten maken, is dat..." op Semantisch web
Shinju.nl
Shinju.nl zei op 25 Sep 2012 11:12:41: "Ook een goede semantische website of webwi..." op Semantisch web

 

Chat