Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Blog

Bij Shinju Communications geloven wij in het delen van kennis
over onze projecten en nieuwe technologieën.

Blog zoeken

Hogere positie in Google?

Goed gevonden worden via Google is een must. Met het nieuwe Zoekmachine Optimalisatie Programma van Shinju Communications gaat het voortaan vanzelf.

De complete content van uw CMS wordt automatisch door gegeven aan Bing, Yahoo, Google, Ask en andere zoekmachines.

 

Maak je social media in orde

Voorbij is de tijd dat social media zoals Twitter en Facebook op zichzelf stonden. Tegenwoordig gebruikt Google deze media als indicator om mede mee te beoordelen of je website een hoge positie in Google verdient. Bovendien kun je zo mogelijke klanten beter aan jouw merk binden.

 

Maak veel multimediale content aan

Sinds de laatste updates is Google vooral gericht op verse content, dat betekent veel tekst met veel relevante en geoptimaliseerde afbeeldingen en hier en daar een relevante video. Google geeft websites met daarop veel informatie net een streepje voor. Om nog beter content af te stemmen op je doelgroep maak je eerst een keyword analyse.

 

Maak links aan van goede kwaliteit

U heeft vast wel eens gehoord van het feit dat websites hoger scoren als ze meer links hebben. Dat is inmiddels gedeeltelijk achterhaald. Links van hoge kwaliteit, daar gaat het voornamelijk om. Daarbij kun je denken aan links op relevante websites en websites met veel authoriteit. Linkwheels zijn gevaarlijk maar kunnen wel helpen mits op wisselende servers.

 

Zorg voor een laag bouncepercentage

Google neemt de laatste tijd het bouncepercentage mee als factor om te beoordelen of je website bovenaan mag staan. Eng he wat Google allemaal weet? Niet echt want als klanten jouw website nooit selecteren uit het rijtje met zoekresultaten vinden ze blijkbaar de titel en/of omschrijving van de site niet interessant. Aanpassen dus!

 

Zorg voor een snelle website

Snelheid. Google heeft het al zo vaak gezegd. Men wil de allerbeste gebruikerservaring en wat voor gebruikerservaring is er als je website traag is? Juist! Een &@#^-ervaring. Denk met de bezoeker mee en geef hem de snelste website die je kunt krijgen! Een ervaren internetdienstverlener zoals a&m impact weet hoe dat moet. Kijk op http://loads.in om de snelheid van je site uitgebreid te testen.

 

Zorg voor technisch een goede site

Volgens het Google Webmaster weblog moet een website aan verschillende standaarden voldoen. Die standaarden zouden het de gebruiker makkelijker moeten maken uw site te vinden en te gebruiken. De code moet dus helemaal in orde zijn. Google beloont je daarvoor met een cadeautje: een hogere positie!

 

Print Post E-mail Post
0 reacties
Laatste reacties
Heidi Huim
Heidi Huim zei op 27 Sep 2012 15:20:19: "Ik werk veel al met blogs die over mijn si..." op Checklist Link Building 2012
Shinju.nl
Shinju.nl zei op 27 Sep 2012 13:44:33: "@2 Ja hoor Johan dat is zowel altijd mogel..." op Semantisch web
Johan zei op 25 Sep 2012 17:10:37: "Een website semantisch laten maken, is dat..." op Semantisch web
Shinju.nl
Shinju.nl zei op 25 Sep 2012 11:12:41: "Ook een goede semantische website of webwi..." op Semantisch web

 

Chat