Welkom

Welkom bij Shinju Communications.

Blog

Bij Shinju Communications geloven wij in het delen van kennis
over onze projecten en nieuwe technologieën.

Blog zoeken

Belangrijke Punten voor een goed webdesign

Als u als webdesigner / internetbureau zijnde een website gaat ontwikkelen zijn er enkele tips die ervoor zorgen dat uw website Zowel professioneler als fijner is om te zien hier onder volgen enkele tips:

 

1. Denk goed na over het design

Hiermee bedoel ik dus dat je geen te drukke achtergronden gebruikt zoals heel veel bloemen. Dit komt voor de bezoekers druk over en zullen daarom soms het overzicht verliezen op de website die ze bezoeken.

 

2. Programmeer in HTML5 & CSS3

Dit omdat die de meest actuele versies zijn waarmee je kunt programmeren en de meeste Devices tegenwoordig zullen dit ook het beste ondersteunen html 5 is dan ook extra goed ondersteunend op Mobiele platformen zoals (IOS, Android, Windows mobile en blackberry OS).

 

3. Werk met percentages in de grote van je website

Hiermee wordt bedoeld dat je in je CSS geen pixels aan geeft maar de percentage van het scherm waar het gebruik van zal moeten maken. Stel: u heeft een scherm met de resolutie 1600x900 en een telefoon met de resolutie 1280x720 u wilt dat de website 85% van het scherm verticaal zal vullen kunt u in de CSS aangeven width = 85%.

 

4. Gebruik verschillende font voor de indeling van de website

Heleboel websites op het internet gebruiken allemaal de zelfde standaard font zoals (Arial, calibri, enzv) dit zijn dan de populairste fonts op de markt maar kunnen uit eindelijk gaan vervelen en nieuwe website met verschillende fonts trekt de aandacht van de bezoekers meer dan “weer zoon website met dat saaie font”.

 

5. Houd je web pagina geordend en houd je aan de structuur vast

Hiermee wordt bedoeld dat je in de style van website blijft op iedere pagina die je er aan toe voegt bijvoorbeeld. U maakt een website met 2 pagina’s (Home & inloggen) als u de home pagina wit maakt is het niet verstandig om de inlog pagina opeens knal rood te maken ook moet er goed op gelet worden, dat de website er op iedere pagina het zelfde uit ziet met minimale structuur wijzigingen zoals een zoekbalk die in een header staat op de ene pagina maar niet op de andere.

 

6. Neem voorbeelden aan Professionele websites

Neem bijvoorbeeld Google. De website http://google.nl is op het eerste oog een heel saaie droge pagina heel veel wit. De tekst GOOGLE de zoek balk en de knoppen “Zoeken” en “ik doe een gok”.
Toch is dit wel de website inhoud die mensen aanspreekt gewoon gemakkelijk, eenvoudig, en smooth design.

 

Als u deze regels kunt hanteren kunt u als, programmeur zijnde een fantastische website op de markt brengen waar de bezoekers en uw klanten van zullen smullen.

Dus neem deze tips zeker goed in je op want het zal zeker uiteindelijk lijden tot succes.

Print Post E-mail Post
Geralateerde Posts
0 reacties
Laatste reacties
Heidi Huim
Heidi Huim zei op 27 Sep 2012 15:20:19: "Ik werk veel al met blogs die over mijn si..." op Checklist Link Building 2012
Shinju.nl
Shinju.nl zei op 27 Sep 2012 13:44:33: "@2 Ja hoor Johan dat is zowel altijd mogel..." op Semantisch web
Johan zei op 25 Sep 2012 17:10:37: "Een website semantisch laten maken, is dat..." op Semantisch web
Shinju.nl
Shinju.nl zei op 25 Sep 2012 11:12:41: "Ook een goede semantische website of webwi..." op Semantisch web

 

Chat